Land Rover

Predstavljanje novog modela Range Rover Velar

Unesite vaše kontakt podatke kako biste bili među prvima koji će saznati najnovije informacije o modelu Velar pre njegovog lansiranja na tržište.

Podaci koje nam ostavljate biće korišćeni od strane kompanije Land Rover kako bi bili sigurni da ćete blagovremeno dobiti najnovije vesti i informacije o modelu Range Rover Velar, a sve u cilju unapređivanja usluge koju Vam nudimo. Za više informacija o ovome, pogledajte deo Obelodanjivanje privatnih podataka i neophodna saglasnost.

Obavezno je uneti polja označena *.

1 LIČNI PODACI
 
 
2 USLOVI I ODREDBE

Kako bi uspešno poslali ovu formu, Land Rover zahteva da ostavite vašu poštansku i mejl adresu kao i broj telefona. Davanjem ovih podataka pristajete da budete kontaktirani putem gore navedenih vidova komunikacije, osim ukoliko ne navedete da ne želite da budete kontaktirani tako što nećete označiti polje u donjem delu. Kompanija Land Rover uvek će koristiti podatke koje nam dostavite samo u svrhe pružanja detaljnijih informacija, kao i da bismo unapredili kvalitet sopstvenih usluga koje Vam isporučujemo. Prema vašim podacima ophodićemo se shodno Zakonu o zaštiti podataka iz 19998-me. Vaši podaci biće poznati samo Land Roveru, njegovim pridruženim kompanijama, agencijama ili prodajnim salonima. Ukoliko želite da dopunite ili izmenite podatke koje ste nam dobrovoljno dali, molimo Vas kontaktirajte Land Rover administraciju na broj telefona 0800 110 110

 

Copyright © Jaguar Land Rover Limited 2017