Land Rover

Претставување на новиот Range Rover Velar.

Внесете ги вашите детали за да бидете меѓу првите што ќе ги слушнат најновите информации пред лансирањето на новиот Range Rover Velar.

Информациите што ќе ни ги доставите се користат од страна на Land Rover за да можете да ги добиете најновите вести и измени во врска со новиот Range Rover Velar а и за да ја подобриме услугата што ја обезбедуваме за вас. За подетални информации погледнете ја долунаведената Политика за Приватност.

Полињата обележени со * се задолжителни.

1 Лични информации
 
 
2 Кратка изјава

За да го приложите овој образец, Land Rover бара лична адреса, email адреса и телефонски број. Со обезбедување на овие информации се согласувате да контактираме со вас преку овие методи на комуникација, освен ако не наведете дека не се согласувате бришејќи го знакот за избор од наведеното поле. Land Rover ќе ги користи сите информации кои ги има за вас да ве информира за новите производи и услуги и за да го подобри начинот на којшто ве опслужуваме. Вашите податоци ќе се третираат во согласност со Data Protection Act (Закон за заштита на податоците) 1998. Вашите информации ќе бидат изложени само за Land Rover, неговите здружени компании, агенции, продавачи или компании коишто обезбедуваат услуги во ваша корист. Ако сакате да ги обновите или корегирате податоците коишто доброволно ни ги дадовте ве молиме контактирајте со Land Rover Administration на 0800 110 110

 

Copyright © Jaguar Land Rover Limited 2017