Land Rover

НОВИЯТ RANGE ROVER VELAR

Регистрирайте данните си, за да бъдете сред първите, които ще научат най-новата информация преди лансирането на новия Range Rover Velar.

Информацията, която ще ни предоставите, ще бъде използвана от Land Rover, за да получавате последните новини и актуална информация за новия Range Rover Velar и за подобряване на услугите, които Ви предоставяме. За повече подробности, вижте точка „Разкриване на лична информация и съгласие“ по-долу.

Полетата, маркирани с *, са задължителни.

1 Лична информация
 
 
2 Лична информация

За да изпратите този формуляр, Land Rover изисква от Вас да попълните адрес, имейл адрес и телефонен номер. С предоставяне на тази информация Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас посредством тези начини на комуникация, освен ако не сте заявили изрично несъгласие да се свързваме с Вас чрез премахване на отметката в полето по-долу. Land Rover ще използва всяка информация, събрана за Вас, за да Ви информира за нови продукти и услуги и за да подобрява начина, по който Ви обслужва. Вашите лични данни ще бъдат третирани в съответствие със Закона за защита на личните данни от 1998 г. Предоставената от Вас информация ще се разкрива единствено на Land Rover, неговите дъщерни или асоциирани дружества, представителства, дилъри или дружества, предоставящи услуги във Ваша полза. Свържете се с Moto-Pfohe на тел. 02/ 984 2 281, в случай че желаете да актуализирате или коригирате данните, които сте ни предоставили доброволно.

 

Copyright © Jaguar Land Rover Limited 2017