Land Rover

 

Ky është Land Rover Defender. Është në një kategori të vetin.Ne kemi krijuar një automjet që është i qëndrueshëm, që është efektiv dhe që është i pandalshëm. Defender ka evoluar.

1 INFORMACION PERSONAL