Spodaj vnesite svoje podatke in Jaguarjev prodajalec vam bo predstavil priložnost, da postanete eden izmed prvih lastnikov serijskega modela I-PACE v drugi polovici leta 2018.

Do začetka prodaje avtomobila vas bomo obveščali o novicah in dogodkih, prejemali boste tudi ekskluzivna vabila.

Polja, označena z zvezdico *, so obvezna.

1
OSEBNI PODATKI
 
 
2
TRENUTNO VOZILO
3
SOGLASJE
POMEMBNE INFORMACIJE ZA POTROŠNIKA: Z vnosom podatkov se strinjate, da vas lahko kontaktiramo prek spodaj navedenih načinov, razen če odznačite katero od spodnjih okenc. Jaguar Land Rover bo pridobljene podatke uporabljal za obveščanje o proizvodih in storitvah ter za izboljšanje potrošniške izkušnje. Dostop do vaših podatkov bodo imeli samo Jaguar Land Rover, njegovi prodajalci, franšizni partnerji, agencije, pridružena ali povezana podjetja, ki vam nudijo storitve.
 
 
 
 
4
POGOJI
Prebral in razumel sem Pogoje promocije predstavitve vozila I-PACE Concept, ki so podrobneje predstavljeni tukaj. Slike, uporabljene za predstavitev vozila I-PACE Concept, morajo temeljiti na predserijskem konceptnem vozilu. Strankam ne bo treba oddati zavezujočega naročila za serijsko vozilo, dokler jim ne bodo podane popolne specifikacije in možnosti proizvodnje. Podatki o pospešku, moči, hitrosti, dosegu, polnjenju in ceni so ocene proizvajalca, ki so bile na voljo ob objavi. Serijska vozila bodo pred prodajo testirali in jim podelili certifikat, uradni podatki pa bodo na voljo pred naročili. Za ogled celotnih pogojev kliknite tukaj.*