Popunite ovaj obrazac i kontaktiraće Vas Jaguarov agent za prodaju kako bi sa Vama razmotrio kako možete postati jedan od prvih vlasnika proizvodnog modela I-PACE, kada ovo vozilo bude pušteno u prodaju u drugoj polovini 2018-te.

Kako se pribložava datum lansiranja vozila, dobijaćete najnovija obaveštenja kao i ekskluzivne pozive za događaje koje će Jaguar tim povodom organizovati.

Neophodno je popuniti polja označena *.

1
LIČNI PODACI
 
 
2
AUTOMOBIL KOJI TRENUTNO VOZITE JE
3
SAGLASAN(a) SAM
VAŽNA INFORMACIJA ZA KLIJENTA: Davanjem ovih podataka pristajete da Vas kontaktiramo korteći dole navedene kanale komunikacije, osim ukoliko suprotno eksplicitno nenaznačite time što nećete označiti neko od dole navedenih polja. Kompanija Jaguar Land Rover redovno će vas obaveštavati o svojim proizvodima i uslugama, konstantno nastojeći da sakupi što više relevantnih informacija i time unapredi kvalitet svoje usluge. Podaci koje ste ovde naveli biće dostupni samo kompaniji Jaguar Land Rover, njenim maloprodajnim agentima, franšiznim partnerima, agencijama i pridruženim kompanijama koje pružaju usluge za vašu korist.
 
 
 
 
4
USLOVI I ODREDBE