Пополнете ги вашите детали подолу и продавачот на Jaguar ќе контактира со вас за да поразговарате во врска со тоа како може вие да бидете еден од првите кој ќе го има производниот модел I-PACE кога тој ќе се појави на пазарот во втората половина од 2018 година. Исто така, ќе ве информираме за најнови вести и настани поврзани со нас, како и за ексклузивните покани, како што се наближува лансирањето на моделот на пазарот.

Полињата обележани со * се задолжителни.

1
ЛИЧНИ ДЕТАЛИ
 
 
2
ТЕКОВНО ВОЗИЛО
3
Одобрение
ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТРОШУВАЧОТ: Со изнесување на овие информации вие одобрувате да ве контактираме преку долунаведените методи на комуникација, освен ако поинаку не наведете со поништување на изборот на кое било од долунаведените полиња. Jaguar Land Rover ќе ги искористи сите добиени информации за да ве информира во врска со производите и услугите и за да го унапреди начинот на којшто ве опслужува. Вашите инфрмации ќе бидат изложени само за Jaguar Land Rover, неговите продавачи, официјалните партнери, агенциите, здружените компании кои ги обезбедуваат информациите од ваша корист.
 
 
 
 
4
УСЛОВИ И ОКОЛНОСТИ
Ги прочитав и ги разбрав Условите и околностите на промоцијата на I-PACE Concept кои се во целост изнесени тука. Ликот кој се користи за I-PACE Concept неопходно се базира на идејно возило во предпроизводство. Од муштериите нема да се бара да дадат обврзувачка нарачка за возилото од производство се додека не им е достапна целосната производна спецификација и опциите. Сите вредности за забрзувањето, моќноста, брзината, возниот опсег, полнењето и цената се претсметка на производителот врз основа на најдобрите информации при издавањето. Возилата од производство ќе се тестираат и сертифицираат пред да се пуштат на пазарот, со официјални вредности коишто ќе бидат достапни пред која било нарачка од муштеријата. За целосната верзија на Услови и околности, кликнете тука*