Ispunite potonji obrazac svojim osobnim podatcima i Jaguarov prodavač kontaktirat će vas i objasniti vam kako da budete među prvima koji će posjedovati proizvedeni model I-PACE kad stigne na tržište u drugoj polovici 2018.

Također ćemo vas redovito obavještavati o svim našim najnovijim novostima i događajima, kao i ekskluzivnim pozivnicama uoči trenutka otkrivanja vozila.

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

1
OSOBNI PODATCI
 
 
2
VAŠE AKTUALNO VOZILO
3
IZJAVA SUGLASNOSTI
VAŽNA OBAVIJEST: Ovime ste suglasni da vas kontaktiramo s ciljem informiranja putem potonje navedenih komunikacijskih kanala osim ako se odlučite drugačije uklanjanjem neke od donjih stavki. Jaguar Land Rover koristit će sve navedene informacije kako bi vas informirao o proizvodima i uslugama i kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Vaši podatci bit će dostupni na uvid isključivo tvrtci Jaguar Land Rover, njenim prodavačima, franšiznim partnerima, agentima i poslovnim suradnicima kako bi vam pružili korisne informacije.
 
 
 
 
4
UVJETI I ODREDBE
Pročitao/-la i prihvatio/-la sam Uvjete i odredbe promotivnog programa modela I-PACE Concept (u cijelosti dostupni ovdje). Slike korištene za predstavljanje I-PACE Concepta utemeljene su na konceptu vozila prije proizvodnje. Od kupaca se neće tražiti da se prijave za obvezujuću narudžbu za vozilo u proizvodnji dok im nisu na raspolaganju potpuna specifikacija i opcije. Sve vrijednosti za ubrzanje, snagu, brzinu, autonomiju i punjenje su pretpostavke proizvođača utemeljene na informacijama dostupnima za vrijeme objave. Proizvedena vozila bit će testirana i certificirana prije prodaje, a službeni podatci objavit će se prije ikakve narudžbe od strane kupaca. Za potpune uvjete i odredbe molimo vas kliknite ovdje*.